laserpen 3000mw 30000mw laserpen handlaserpen

Home » Laserpen klasse 3a

Laserpen klasse 3a kopen

In deze laser klasse 3a worden de lasers ingedeeld die nog niet rechtstreeks gevaarlijk zijn maar die wel gevaarlijk worden als men met een optisch instrument in de bundel kijkt. In dat geval wordt het licht (mogelijk) nog eens bijkomend gefocuseerd.

 • 5mW groene laser pointer
  Snelle Levering
  Veilig Betalen
  30 Dagen Bedenktijd
  1 Jaar Garantie
  professionele groene laserpointer 5mW De groene 5mW laserpen klasse 3a werkt het best in een donkere ruimte of een ruimte waar het stoffig is. De laser zal in zulke ruimtes het duidelijkst zichtbaar zijn. Om het mooiste effect met de groene laser te krijgen is het aan te raden de laser op een geheel vlak te schijnen, zoals bijvoorbeeld een muur of op de grond.
  30.67 € 39.08 €
 • 1mw groene laser pointer
  Snelle Levering
  Veilig Betalen
  30 Dagen Bedenktijd
  1 Jaar Garantie
  HTPOW 1mw groene laserpen klasse 3a Door het grote bereik van de laser is deze pen uitermate geschikt voor buiten gebruik. Denk hierbij aan het bos, velden en het water. Met de heldere straal kunt u gemakkelijk aan andere mensen laten weten waar u zich bevind of u kunt dingen aanwijzen met de laserpennen van verre afstanden..
  28.86 € 29.86 €
 • 5mW Laserpen Violet
  Snelle Levering
  Veilig Betalen
  30 Dagen Bedenktijd
  1 Jaar Garantie
  5mW Laserpen blauw Violet online kopen Blauwe laser pointer welke een zeer heldere blauwe straal afgeeft in het donker. De blauwe laserpen is in opkomst en neemt het zo langzamerhand op tegen de rode laserpen klasse 3a om de 2e plek onder de laserpointers.
  30.06 € 28.33 €
 • 5mw laser klasse 3a
  Snelle Levering
  Veilig Betalen
  30 Dagen Bedenktijd
  1 Jaar Garantie
  HTPOW 5mW Laserpen SkyRazor Violet Deze laserpointer is voor vele doeleinden geschikt en is van een degelijke kwaliteit. In vergelijking met de groene en rode pen komt deze laserstraal minder ver. Dit komt omdat deze laser klasse 3a een dikke puntstraal heeft. Onderwijs/lezingen, astronomie liefhebbers, Musea, gallery gidsen, Het gebouw veld/mijnbouw veld, Zakelijke persoon/conferentie luidspreker, Bars, ktv, clubs, concert site.
  33.05 €

Laser golflengte classificatie

Laser klasse classificatie

Klanten ook interesse

laserpen kopen

Populair Laserpen

laserpen kopen marktplaats

7 dagen pakket terug,1 jaar garantie