Home »laserpen boeren

Groene laser vogels verjagen

Het is verboden om sterke laserpennen aan consumenten te verkopen, maar het is in principe niet strafbaar om er een in bezit te hebben. Een paar Nederlandse gemeentes hebben wel als lokale regel (de Algemene Plaatselijke Verordening) dat je geen sterke laserpen in huis mag hebben.

laserpointer 3000mw

Laser lamp sterrenhemel

Waarom mensen dan toch laserpennen kopen? Sommige mensen hebben het nodig voor hun beroep: sterrenkundigen wijzen er bijvoorbeeld hemellichamen mee aan en boeren verjagen er ganzen mee. Anderen vinden het gewoon leuk als gadget: je kan er papier mee doorbranden, je sigaret aansteken of een rijtje ballonnen mee doorprikken.

100mW groene laser zaklamp
Altijd een pen willen hebben die tevens zaklamp, laserpen en PDA Stylus dan is dit de ideale gadget . Tevens een geweldig cadeau. Stevige en compacte aluminium behuizing met 2 knoppen, voor de laser en voor de LED light. Werkt op 3 kleine batterijen. Deze zijn meegeleverd. Draai de top van de pen om te wisselen tussen Pen en Stylus. Deze laserpen is een ideale oplossing voor presentaties. Gebruik de laser voor het aanwijzen van belangrijke punten, direct op het bord of scherm. Handig om altijd bij je te hebben op school of kantoor. Robuust en onbreekbaar led lampje gaat 100.000 brand uren mee. Geeft een uitstekende heldere lichtbundel. Ideaal voor in de auto, handtas of op vakantie.

Laser golflengte classificatie

Klanten ook interesse

laserpen kopen

Populair Laserpen

laserpen kopen marktplaats

7 dagen pakket terug,1 jaar garantie