Home »Lightsaber

Laser zwaard kopen

Het lichtzwaard – of LaserSaber, zoals HTPOW Lasers het ‘zwaard’ zelf noemt – is eigenlijk een accessoire voor een serie laserproducten die de fabrikant al eerder op de markt bracht.
De LaserSaber zelf is in feite een beschermende lichtkoepel, die dient als uitbreiding voor een HTPOW Laser – een handvat dat een sterke lichtstraal uitstuurt. Deze HTPOW Lasers zijn een stuk duurder dan de laserzwaard zelf, met prijzen die variëren van 80 tot 899 EUR.

laserpointer 3000mw

Lightsaber groen licht geeft

In combinatie met de 100 EUR kostende uitbreiding ontstaat een lichtzwaard dat sterk lijkt op de laserzwaarden uit het Star Wars-universum. De LaserSaber gaat op dezelfde manier aan en uit als de ‘lightsabers’ van Luke Skywalker en Yoda, al blijft het kenmerkende zoemgeluid achterwege.
Volgens HTPOW Lasers heeft de LaserSaber bovendien een behoorlijke vernielingskracht. Het bedrijf raadt gebruikers met klem af om daadwerkelijke zwaardduels te houden met het product. Ook is het volgens HTPOW Lasers geen goed idee om het zwaard te gebruiken zonder speciale oogbescherming.

laser zwaard kopen

Laser golflengte classificatie

Klanten ook interesse

Gesorteerd op prijs

laserpen kopen

Populair Laserpen

laserpen kopen marktplaats

7 dagen pakket terug,1 jaar garantie