Home »laserlampje gebruik

Over Laserpen Gebruik

 • Wijzend
  Laserpointers worden vaak gebruikt in het onderwijs en zakelijke presentaties en visuele demonstraties als een in het oog springende aanwijsapparaat. Rode laser pointers kan worden gebruikt in vrijwel elke binnen of bij weinig licht situatie waarin wijzen gegevens handmatig kan lastig, zoals in de bouw of interieur verfraaien zijn. Groene laser pointers kan worden gebruikt voor soortgelijke doeleinden als buiten bij daglicht of voor langere afstanden.
  Laser pointers worden gebruikt in een breed scala van toepassingen. Groene laser pointers kan ook worden gebruikt voor de amateur-astronoom. Op een maanloze nacht, een groene laser pointer beam kan vaak duidelijk te zien, waardoor iemand om nauwkeurig te wijzen individuele sterren aan anderen in de buurt. Ook zijn deze groene laserpen vaak gebruikt door astronomen wereldwijd op ster feestjes of voor het uitvoeren van lezingen in de astronomie. Astronomie laser pointers worden ook vaak gemonteerd op telescopen om de telescoop te passen aan een bepaalde ster of locatie. Laser uitlijning is veel gemakkelijker dan het uitlijnen door het gebruik van het oculair.
 • groene laserpointer 200mW
  Industriële en onderzoeksdoeleinden
  Laser pointers worden gebruikt in de industrie. Zo kunnen bouwbedrijven hoge kwaliteit laser pointers te gebruiken om de nauwkeurigheid van het tonen van specifieke afstanden te verbeteren, terwijl het werken aan grootschalige projecten. Ze bleken bruikbaar in dit soort zaken door hun nauwkeurigheid, waardoor ze veel tijd-spaarders gemaakt te zijn. Wat is in wezen een laser pointer kan worden ingebouwd in een infrarood thermometer om te identificeren waar het naar wijst, of deel uitmaken van een laser-niveau of andere apparaten.
  Ze kunnen ook nuttig zijn in het wetenschappelijk onderzoek op gebieden zoals fotonica, scheikunde, natuurkunde en geneeskunde.
  Vrije tijd en entertainment
  Entertainment is één van de andere toepassingen die gevonden lasers. De meest voorkomende gebruik van lasers in entertainment is te zien in special effects gebruikt in lasershows. Clubs, feesten en outdoor concerten gebruiken allemaal hoogvermogen lasers, met veiligheidsmaatregelen, zoals een spektakel. Lasershows zijn vaak extravagant, met behulp van lenzen, spiegels en rook.
  Echter, laserpointers hebben weinig toepassingen buiten werkelijke wijzen in de bredere entertainment industrie, en vele podia inreisverbod aan die in het bezit zijn van pointers als een potentieel gevaar. Heel af en toe laser handschoenen, die soms verward met pointers zijn, worden gezien wordt gedragen door professionele dansers op het podium van shows. In tegenstelling tot de pointers, deze veroorzaken meestal low-power zeer uiteenlopende balken om de veiligheid oog te garanderen. Op één of twee gelegenheden pointers zijn gebruikt als rekwisieten door goochelaars tijdens goochelshows.
  Als voorbeeld van de potentiële gevaren van laserpen kopen gebracht door leden van het publiek, bij de Tomorrow Land Festival in België in 2009, laserpointers gebracht door leden van het publiek van 200 MW of meer werden gevonden om de oorzaak van oogletsel geleden zijn door verschillende andere leden van het publiek volgens de rapporten over het incident ingediend op Web site.The rapport de ILDA (International Laser Association display) zegt dat het incident werd onderzocht door verschillende onafhankelijke instanties, waaronder de politie België, en dat die autoriteiten die gesloten pointers gebracht door het publiek de oorzaak van de verwondingen.
  Laser pointers kan worden gebruikt in wandelen of outdoor activiteiten. Hogere aangedreven laser pointers zijn helder genoeg om weg te jagen grote wilde dieren die ze nuttig zijn voor wandelen en kamperen maakt. In deze omstandigheden kan een laser pointer ook dienen als een handig gereedschap om te overleven, omdat het kan worden gebruikt als rescue signaal noodsituaties die zichtbaar is voor vliegtuigen en andere partijen, zowel bij dag en nacht, bij extreme afstanden. Bijvoorbeeld, tijdens de nacht in augustus 2010 twee mannen en een jongen werden gered uit moeras na hun rode laser pen werd gespot door reddingsteams.
  Wapensystemen
  Nauwkeurig uitgelijnd laser pointers worden gebruikt als laser gunsights om een vuurwapen te richten.
  Sommige militairen gebruiken lasers om doelen te markeren in de nacht voor vliegtuigen. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de "vriendelijke" en "vijand" targets zijn niet vergis. Een vriendelijke doelwit kan een IR-emitting-apparaat dat is alleen zichtbaar voor toepassingen die gebruik maken nachtzicht dragen (zoals piloten.) Om de exacte locatie van een vijandelijke strijder te wijzen, zouden ze gewoon verlichten het doel met een laserstraal detecteerbaar door de aanvallende vliegtuigen. Dit kan een van de meest accurate merkingsmethoden targets.

Nieuw Producten

Laser golflengte classificatie

Populair Laserpen

laserpen kopen

Klanten ook interesse

laserpen kopen marktplaats

7 dagen pakket terug,1 jaar garantie